Törlesztőrészlet kalkulátor ingatlan vásárláshoz

Ez a kalkulátor megmutatja, hogy mekkora törlesztő részlettel kell számolnod, mennyi kamatot és mennyi tőkét törlesztesz havonta, és hogy alakul hónapról hónapra a tartozásod összege.

Fix kamatozással számolunk.

Ezen kívül meg tudod nézni, hogyan alakul majd a megvásárolt ingatlanod értéke a jövőben az inflációval korrigálva, illetve hogyan alakul a hiteltörlesztőd jelenértéke.

Jövőérték: egy jelenben vett pénzösszeg adott kamatlábak mellett vett jövőbeni értéke, vagyis ez esetben az ingatlanod inflációval növelt értéke.

Jelenérték: Kifejezi, hogy jövőben egy egységnyi pénz ma hány egységnyit ér. Jelen esetben, ha a törlesztőrészleted fix, de az inflációval csökken a pénz értéke, akkor a jövőben hiteltörlesztőd értéke a jelenben egyre kevesebb lesz. Szóval ha a törlesztő 100.000 Ft és az infláció 10%, akkor a jövő évi 100.000 Ft a mai 90.000 Ft-nak felel meg. Saccold meg az éves átlagos inflációt:


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/nagykorn/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420